Begeleidingsaanbod voor de scholen "compost op school" voor de 30 oktober
fr - nl
Winkel

[font size=4]In onze winkel vindt u verschillende betalende producten die worden aangeboden door WORMS vzw. Opgelet ! Worms is geen winkel.
Maak een afspraak om uw bestelde materialen af te halen in op onze bureau.

Alle activiteiten van de vereniging zijn er op gericht om organisch huishoudelijk afval, tuinafval en zelfs menselijk afval, met een specialiteit voor de stedelijke omgeving, te composteren. De verkoop van compostmateriaal geeft de mogelijkheid om lokale oplossingen te bieden voor de opwaardering van organisch afval, en om projecten en composteerinitiatieven van de vereniging te financieren.

WORMS vzw biedt vaten aan van het merk MILKO, ideaal voor kleine en middelgrote tuinen.
Hij bestaat uit een geperforeerde basis, die zorgt voor een goede verluchting, en een deksel.
Een schuifdeur laat toe de evolutie van uw compost op te volgen.

Volume : 290 liter
Dimensie : 80 cm (basis); 96 cm (hoogte)

Prijs : 70 € BTWIHet onmisbare instrument voor een compost zonder problemen. Het maakt het verluchten van uw compost veel gemakkelijker.
Verluchting is een van de drie belangrijke regels voor een perfecte compost.Prijs : 12.50 € BTWI

Voor iedereen die zijn organisch keukenafval wenst te recycleren in een appartement of op het balkon, biedt WORMS een commercieel model aan waarvan de vzw de offiële verdeler is geworden: Eco-Worms

Dankzij de wieltjes kunnen deze wormen gemakkelijk verplaatsd worden. Met zijn uitgebreide kleurenpalet is er voor elk wat wils.
De niet gekleurde modellen bestaan voor 100% uit gerecycleerd plastic. Gefabriceerd in Frankrijk, werd dit model ontworpen met een ingenieus "anti-verdrinking"-systeem opdat de wormen niet in het percolaat zouden vallen. Het deksel dient eveneens als schaal waarop u één of meerdere van de 3 bakken waaruit de wormcompostbak bestaat, op kan plaatsen. Een vernuftig uitgedachte bak waarop we trots zijn die te kunnen verdelen.

80€ BTWI voor het ZWARTE model en 85€ BTWI voor de gekleurde modellen

Beschikbare kleuren: lichtgroen, rood, roze, beige, donkergroen, blauw, paars en bruin.
Enkele Brusselse gemeenten verlenen verschillende premies, soms tot 75% van de prijs bij de aankoop, op materiaal om uw organisch afval te composteren. Anderen bieden speciale tarieven voor bepaalde soorten materiaal.

Berchem-Sainte-Agathe
Bruxelles-Ville
Etterbeek
Jette
Saint-Gilles
Schaerbeek
Watermael-Boitsfort
Woluwé-Saint-LambertInformatie en bestellingen
info@wormsasbl.org of +32 (0)2 611 37 53


Verzamelpunt
(het materiaal kan enkel afgehaald worden na afspraak)